Kiemelt címkék

Cimlap.info

  • Hibás feed URL.

Link katalógus

Link katalógus blog.hu motoron.

Friss topikok

Linkblog

Glimmer Svédmasszázs Budapesten

2013.09.10. 02:42 | Merras |

Stresszoldás, felfrissülés, az izmok ellazítása - ezt kínálja a gyógymasszázsok családjába tartozó svédmasszázs. A jól végzett terápia fájdalomcsillapító hatású, segít a vérkeringés fokozásában, és relaxál - legfőképpen, ha rendszeressé válik a kezelés.

Bármennyire is hatékony a svédmasszázs, vannak esetek, amikor nem lehet alkalmazni - például ha a páciensnek friss törése, rándulása vagy izomszakadása van. 

A Glimmer Svédmasszázs Budapesten működik, az okleveles masszőr hordozható massázs ágyon látogat házhoz.

Címkék: egészség masszázs masszőr Budapest

Kiadó székesfehérvári iroda olcsón?

2013.06.18. 01:08 | Merras |

kiado-szekesfehervari-iroda

Ha megnézi a Triarco ajánlatait, akkor láthatja, hogy ezek a helységek nagyon kedvező áron igénybe vehetőek. A kiadó székesfehérvári iroda természetesen nem kerül sokba, ezért érdemes igénybe venni. Ha megnézi ezeket az irodákat, akkor azt is látni fogja, hogy ezek mind nagyon jó állapotban vannak. Keresse Ön is a Triarco ajánlatait, és igényelje az egyiket!

Címkék: Székesfehérvár

Érettségi tételek ingyen

2012.06.13. 20:38 | Merras |

Az érettségi sosem tűnt könnyű dolognak a fiataloknak, de tudomásunk szerint még senki sem halt bele ezekbe a vizsgákba. Sok függ tőle persze, így maga a felsőfokú továbbtanulás is. A felkészülést magát ugyan nem váltja ki, de azért jelentős segítség lehet, ha profin megírt érettségi tételekből válogathatunk - és az internet korában ez mindennél könnyebb. Az Erettsegi.net oldalán több, mint 1500 szöveges, és 500 mp-as tételből válogathatunk - az angoltól az irodalmon át a matekig minden fontosabb középiskolai tárgy anyaga megtalálható.

Címkék: tanulás érettségi középiskola gimnázium

Komárom - Esztergom megyei love story

2012.06.12. 15:18 | Merras |

2009-ben gyilkossági kísérletért ítélte el azt a nőt a Komárom - Esztergom megyei bíróság, két év és hat hónap börtönben letöltendő büntetést kapott a vádlott. 2009 nyarán ugyanis féltékenységtől hajtva veszekedtek rendszeresen élettársával, aki egész egyszerűen kizárta a nőt a lakásából, amikor az elment. A férfi otthon italozott, bezárta az ajtót, kikötötte a csengőt, majd a tévé előtt elaludt. A nő, amikor visszaért, szomszédja segítségével feszítette fel az ajtót, majd egy késsel megszúrta a férfit.

A férfi azonban megbocsátott - 8 hónappal később mégis feleségül vette a nőt.

Címkék: bulvár vidék kékfény Esztergom

Táborok paradicsoma Kecskemét

2012.06.12. 14:43 | Merras |

Ha eljön a nyár, akkor bizony szezonja van a különböző táboroknak; legfőképpen Kecskeméten, ahol egymást érik a különböző táborok, legyen szó táncos, sportos, irodalmi vagy egyéb tematikákról. Nem túlzás azt állítani, hogy aki itt táborozik, az az ország közepén jár - ugyanis Kecskemét fekszik a legközelebb a nagyvárosok között Magyarország mértani középpontjához. A város kimondottan alkalmas mindenféle programok szervezésére, látogatására, a Duna-Tisza közének ugyanis ez a legnagyobb regionális központja, a rendszerváltás utáni években pedig alaposan belehúztak a fejlesztésekbe; ráadásul az egyik legélhetőbb város hazánkban, az urbanizációval járó káros hatások kevéssé érintik.

Címkék: hírek tábor vidék Kecskemét